Булфото, архив Жестоко убийство е извършено в Пазарджик.28-годишен мъж е арестуван

...
Булфото, архив Жестоко убийство е извършено в Пазарджик.28-годишен мъж е арестуван
Коментари Харесай

Убийство на млад мъж в Пазарджик

Булфото, архив 

Жестоко ликвидиране е осъществено в Пазарджик.

28-годишен мъж е задържан в Пловдив поради грубо ликвидиране в Пазарджишко.

Той е умъртвил 31-годишен собствен другар в избено помещение в село Черногорово, след което избягал, съобщи Трафик нюз.

Убийството е станало в неделя. Именно тогава е намерено тялото на жертвата. По главата му е имало следи от нанесени удари с корав предмет, съгласно първичните данни – секира.

На място са пристигнали полицейски чиновници от полицията в Пазарджик и е бил известен прокурор от Окръжна прокуратура – Пазарджик.

От местопроизшествието са конфискувани материални доказателства, биологични и дактилоскопни следи. Станало ясно, че причинител на тежкото закононарушение е 28-годишен гражданин на пазарджишкото село Братаница. С

лед убийството той избягал от мястото на престъплението и се укрил. В резултат на подхванатото търсене и със съдействието на чиновници от бранш „ Специализирани полицейски сили “ и Второ районно управление  той е арестуван в града под тепетата в късните часове през вчерашния ден.

Убиецът и потърпевшият се познавали. Мотивът за осъществяване на убийството е персонален, съгласно събраните доказателства.

28-годишният е осъждан, като за последно е излязъл от пандиза през юни 2017 година, когато е изтърпял наказване „ отнемане от независимост “ за кражба и незаконно разваляне на непознато имущество.

По делото се правят дейни дейности по следствието. 

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Предстои Окръжна прокуратура – Пазарджик да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР